Barntavlor och posters till barnrum och hem


Hej!
Välkommen tilll Motivorama
!

Jag som driver Motivorama startade mitt företag 2008 och är idag mycket stolt över att presentera Motivorama som är ett resultat av min passion för färg och form. Målet med denna webbshop är att en färgklick i varje barnkammare!

Tack för visat intresse av sidan!
Jag hoppas att du hittar något du gillar!


Instagram
Följ mig Instagram (motivorama). Där får du se de senaste nyheterna, pyssel och tips om barninredning mm.

Saknar du något i min webbshop?
Du får gärna skicka ett mail till mig om det är något du känner saknas i min webbshop eller om du har några andra frågor. All feedback och idéer uppskattas varmt!

Samarbete
Vill du annonsera här på hemsidan eller har en idé kring ett samarbete? Hör av dig till info@motivorama.se


Kontakta:
info@motivorama.se

Köpvillkor:

Pris:
Alla priser i Motivorams webshop är inklusive moms (25%).

Papperskvalitet:

Motiven är tryckta på ett matt papper 200g av hög kvalitet, vilket ger otroligt fina och skarpa färger!

Leverans och frakt:
Motivorama gör alltid sitt bästa för att hålla den beräknade leveranstiden så att du kommer att få ditt motiv så fort som möjligt.
Leveransprocessen tar vanligtvis 2-5 arbetsdagar efter din beställning har registrerats.
Om du beställer en personliga namntavla är leveranstiden ca 5-7 arbetsdagar efter att du har Godkänt trycket via mail. Observera att det kan ta någon extra dag när du beställer större motiv då dessa är skrymmande och inte får plats i brevlådan vid leverans, då mottar du istället en avi i brevlådan (eller sms) där du får hämta ditt motiv på närmaste serviceställe.
A4 motiv levereras i ett hårt pappkuvert och de större storlekarna levereras i en hårt pappersrör för att skydda motivet i leveransen. *
Fraktkostnaden är på 49 kronor.

Personliga namntavlor:
Namntavlor är motiv som du kan skräddarsy efter eget tycke, exempelvis med barnets namn och födelseuppgifter eller annan valfri text.
Dessa motiv görs efter er beställning är lagd och måste godkännas innan de går till tryck.
1-3 dagar efter att du gjort din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande med en lågupplöst bild av din personliga namntavla. Ganska bilden och godkänn därefter. Var noga med att verkligen kontrollera att den information som du har angett stämmer överens med den bild som du får i e-postmeddelandet.
Har du inte fått något mail ännu?
Om du mot förmodan inte har fått någon e-post inom de närmaste dagarna efter att du har gjort din beställning rekommenderar vi att du maila oss.

Andra storlekar:
Du är välkommen att kontakta oss via e-post för detaljerad prissättning om du är intresserad av en annan storlek.

Ram:
Observera att det inte ingår en ram när du beställer ett motiv från Motivorama. Trycken har dock standardmått, vilket gör det mycket enkelt att hitta en passande ram i butiken.
Motivorama har storlekar; A4 (210x297mm) och A3 (300x400mm) på de flesta utskrifter i webbutiken.

Åldersgräns:
Du måste vara minst 18 år för att köpa i Motivoramas butik.

Upphovsrätt
© 2012. All design på motivorama.se är copyright, vilket betyder att all design, illustrationer, layout och fotografier tillhör Motivorama och skyddas enligt upphovsrätten. Använd inte något från motivorama.se utan tillstånd.

Betalningsmetod:
Du väljer betalningsmetod när du köper från motivorama.se, VISA / Mastercard eller betala mot faktura.
Kortbetalning: Om du väljer kortbetalning så sker betalningen tryggt och säkert via Payson. Där kan du antingen välja att betala med VISA, Mastercard eller direktbetalning via internetbanken.
Faktura:  Om du väljer att betala med faktura får du en faktura med din beställning mot en avgift på 35kr. Betalningsvillkoret är på 14 dagar.

Orderbekräftelse:
När du har gjort din betalning får du en bekräftelse till din e-post. Om du har beställt en personlig namntavla kommer du att få en lågupplöst bild som du måste godkänna innan det går att trycka. Var noga med att kontrollera att den information du angivit stämmer överens med den bild som du får i e-postmeddelandet. Vänligen kontakta oss via e-post om du inte har fått en orderbekräftelse inom de närmaste dagarna.

Leverans:
Leveransen tar ca 2-5 dagar efter din beställning har registrerats. Om du beställer en personlig namntavla är leveranstiden ca 5-7 arbetsdagar efter att du har Godkänt trycket via mail. (Detta beror på säsong naturligtvis). Om det blir leveransförseningar kommer du givetvis att bli väl informerad om detta via e-post.  Fraktavgift är 49: -

Transportskador:
A4 motiv levereras i ett hårt pappkuvert och de större motiven levereras i ett hårt pappers rör för att skydda utskrifter i leveransen. Om ditt paket som du hämtar ut mot förmodan skulle vara vikt eller skadat, då är det viktigt att du inte accepterar paketet på plats, utan istället direkt göra ett klagomål till Posten vid utlämningsställe. Om ansökan godkänns, kommer posten att ersätta de skadade varorna och Motivorama kan skicka en ny produkt till dig.

Ångerätt:
Naturligtvis vill vi att du känner dig nöjd med ditt köp från Motivorama. Om motivet inte uppfyller dina förväntningar på något sätt, kan du naturligtvis ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du fått ditt motiv. Ångerrätten förutsätter dock att varorna inte skadats eller använts.
Maila info@motivorama om du inte är nöjd med ditt köp.
Observera att ångerrätten inte gäller när du köper en personlig namntavla eller special beställning eftersom dessa motiv görs manuellt och endast trycks upp i ett exempelar.

Prisförändringar:
Motivorama förbehåller sig rätten att ändra priserna som ett resultat av prisförändringar från leverantörer / skrivare, samt tryckfel på motivorama.se

Dina personuppgifter
Din personliga information som du lämnar i samband med att köpa något i Motivoramas webshop kommer inte att avslöjas på något sätt.

Återförsäljare:
Vill du sälja Motivoramas motiv i din butik?
Om du gillar Motivorams motiv och är intresserad av att sälja dem i din butik, är du välkommen att kontakta: info@motivorama.se